Конфлікти сім”ї Баласиновичів

Спочатку було ось таке:

Соратниця Петра Порошенка, п’яна в дупель та ще й за кермом автомобіля Наталія Баласинович обкладає триповерховим матом поліцейських (жінок) під час її затримання. Одним словом – “нова політична еліта” 😱

Побільше б у списку кандидатів у народні депутати України від партії Петра Порошенка ПЄС отаких пришелепуватих, вульгарних кобіт. Тоді б, на поході Порошенка у BР можна ставити масний хрест.

Софія Федина – типічний гауляйтер. Бракує лише нагана і кийка і скаженну собаку вівчарку. У цю компанію органічно вписуються істеричні Ірина Луценко та Ірина Геращенко… А тепер ще й матюклива і скандальна Наталія Баласинович.

Триповерхові мати, які вона вживає у спілкуванні з поліцією, це ще квіточки. А от за образливі висловлювання на адресу євреїв можна і під суд загриміти.

На яких тільки смітниках Петро Порошенко знаходить собі подібну нечисть? А якщо, таки, потраплять у парламент, ой буде весело.

Увага! Нецензурна лексика. (+18 !) !!!

А потім була правда Наталії Баласинович:

Голова Васильківської райради Київської області Наталія Баласинович, яка йде у парламент 30 номером за списком «Європейської солідарності, прокоментувала скандальне відео з її участю. В ефірі телеканалу «112 Україна» чиновниця заявила, що відео передав журналістам її колишній чоловік – радник мера Києва Богдан Баласинович.

За її словами, вона була занадто емоційною на відео, тому що дізналася про зраду чоловіка. При цьому вона звинуватила журналіста Олександра Дубінського, який балотується по 94 округу (входить Васильківський район), у використанні компромату проти неї на свою користь.

«Ви знаєте, це мій біль. Це трагічна історія домашнього насильства, яку використовували дві цинічні людини. Серед цих людей є дуже близька мені людина, – це мій чоловік Богдан Баласинович, друга людина – це ведучий каналу «1+1» Олександр Дубинський», – сказала Баласинович.

Вона назвала свого екс-чоловіка «садистом», з яким вона припинила стосунки два роки тому. У той день, коли було знято відео, їй нібито стало відомо про зраду чоловіка.

«Коли захворіла моя донька, мій чоловік сказав мені, що він у Канаді, я поїхала в аптеку купити ліки і, проїжджаючи повз одне кафе, я побачила машину свого чоловіка. Я зайшла туди, там був мій чоловік зі своєю коханкою, і, звичайно, у нас був інцидент. Як для будь-якої жінки, для якої найцінніше сім’я, це шок», – розповідає Баласинович.

Вона стверджує, що потім секретарка чоловіка покликала свою подругу, з якою у Баласинович стався конфлікт. Нібито вони обговорювали зовнішність чиновниці, ображали її, а слова Баласинович, що прозвучали на відео, це всього лише відповідь їм.

Чиновниця додала, що за тим, що відбувається спостерігали також інші люди, зокрема відео знімала її подруга.

«А це брудне, вирване з контексту відео, яке адресувалося коханці мого чоловіка. Це відбулося більше двох років тому, це той день, коли фактично перестала існувати моя сім’я. Це все я тримала в собі, я про це ніколи не говорила публічно», – пояснила Баласинович.

На її думку, оприлюднення зараз відео дворічної давнини пов’язане з її участю у дострокових парламентських виборах

Нагадаємо, що в Мережу потрапляли й інші скандальні відео, на яких Балансинович проявляє себе не з кращого боку: б’є консьєржку, нецензурно висловлюється на адресу своєї свекрухи і нешанобливо спілкується з депутатами райради.

Від редакції ЧАСу: Балисиновичі відомі на Буковині тим, що у 2012 році чоловік Наталії балотувався у народні депутати по 204 в.о. І програв вибори пасинку Папієва.

peredplata