Ховався в машині з охороною з тремтячими руками: ветеран “Азову” розповів про зустріч з Бужанським. ВІДЕО

Розповідь одіозного народного депутат від Партії ” Слуга народу “Максима Бужанського про те, що на нього напали 40 ветеранів полку “Азов” і забруднили нардепу яйцями костюм, виявився його власною вигадкою.

Про це заявив ветеран полку “Азов” Олександр Волков.

На сторінці у Бужанського він зазначив, що народний депутат бреше, насправді представників полку “Азов” було всього троє, але цього виявилося достатньо для того, щоб депутат злякався до такої міри, що у нього тряслися руки, незважаючи на те, що він найняв собі цілий бус охорони, яка його супроводжує.

“Максим, це я до тебе приходив! Ти Піз * * бол,нас було три людини, я просив вийти тебе з машини, але ти злякано сидів там, намагався закритися в ній, але не зміг знайти кнопку на двері, а коли я взяв тебе за руку щоб витягнути з машини, твої руки тряслися як у переляканої дівчинки, а в очах був тваринний страх.

А за те що ти написав тут всю цю брехливу дичину – Я прийду до тебе ще раз і на цей раз розмова буде зовсім іншим, твої вчорашні страхи і кошмари стануть реальністю і тобі не допоможе ніхто, ні автобус охорони, як це було цієї ночі і вона все одно не допомогла тобі, а тепер можеш найняти хоч десять автобусів, тебе ніхто не врятує,всі побачать що насправді ти боягузлива шлю*ка.

Р. S. У мене є відео з цієї нашої зустрічі і я його викладу,там все видно як було насправді. До зустрічі, – написав ветеран.

 
 

peredplata