У прокуратурі розповіли, як Кожара вбивав свого друга

На судовому засіданні про запобіжний захід екс-главі українського МЗС Леоніда Кожари прокурори прочитали версію слідства  під час вбивства бізнесмена Сергія Старицького.

Зокрема, як стверджують прокурори, 21 лютого під час розпиття спиртних напоїв, у Кожари і Старицького виник особистий конфлікт. Вони побилися, і під час цієї бійки були розбиті окуляри екс-міністра, внаслідок чого він поранив очі (Кожара на суді був в чорних окулярах).

Після чого Кожара піднявся на другий поверх в спальню, дістав із шафи пістолет, зарядив його і попрямував в кухню. Спочатку він вдарив Старицького пістолетом в потилицю, у того бризнула кров, яка залишилася на підлозі. Далі Кожара вистрілив в праве око Старицького, від чого той помер на місці.

Нагадаємо, в лютому цього року Сергій Старицький був виявлений мертвим з кульовим пораненням в будинку екс-міністра закордонних справ Леоніда Кожари в селі Чайки Київської області. За словами очевидців, в той вечір Кожара приймав гостей, серед яких був і бізнесмен Сергій Старицький. Також повідомлялося, що Кожара показував гостям свій нагородний пістолет Jericho 941 PSL.

Після смерті Старицького поліція розглядала справу як самогубство. Однак пізніше слідство перекваліфікувало його за статтею “Умисне вбивство”. Вчора Поліція розповіла про конфлікт між Кожарою і Старицьким перед вбивством.

peredplata