Поліція вилучила нелегальну зброю та боєприпаси у жителя Сторожинеччини

Нагадуємо, за незаконне поводження з вогнепальною зброєю та бойовими припасами чинним законодавством передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Особи, які зберігають незареєстровану зброю можуть добровільно передати її до поліції та уникнути покарання. 
 
В рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом крадіжки, співробітники Сторожинецького відділу поліції здійснили санкціонований обшук у помешканні 29-річного жителя села Буденець.
 
Правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка карабін з глушником та оптичним прицілом, гладкоствольну рушницю, набої різного калібру і порох, які він зберігав без відповідного дозволу.
 
Вилучені речові докази поліцейські направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 
 
За вказаним фактом слідчі Сторожинецького відділу поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
 
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata