В ЦНАПі у Садгорі можна отримати довідки про склад сім’ї

В Центрі надання адміністративних послуг, що знаходиться за адресою м.Чернівцівул.І.Підкови, 2 (в  приміщенні колишньої Садгірської районної у м.Чернівцях  ради),  можна отримати  адміністративну послугу щодо видачі довідки про склад осіб, місце проживання яких зареєстровано у житловому приміщенні/будинку.

          Перелік документів, який необхідний при наданні даної послуги:

  1. Письмова заява встановленого зразка.
  2. Документ/документи всіх зареєстрованих осіб, до якого/яких вносяться відомості про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання (паспорт громадянина України, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання тощо).
  3. Документ, що підтверджує право власності, або право на проживання в житлі ( у випадку, якщо необхідна довідка за адресою по якій особа є власником, але місце реєстрації її згідно паспорту за іншою адресою).
  4. Свідоцтво про народження дитини, або свідоцтво про належність до громадянства України, якщо вона не досягла 16-річного віку.
  5. Свідоцтво про народження/шлюб/розірвання шлюбу/смерть , або інший документ, який підтверджує факт  родинних зв’язків.
  6. Рішення суду (у разі необхідності/наявності).
  7. Копія доручення у разі подання заяви представником.

 

          Адміністративна послуга є безкоштовною. Довідка видається особі у день звернення. Якщо виникають питання, пов’язані із внесенням, редагуванням відомостей, які містяться у реєстрі територіальної громади  – термін надання послуги – до 5-ти робочих днів.

Консультація за телефонами:

560-540 (ЦНАП вул. І.Підкови,2).

571-270 (відділ реєстру територіальної громади міста Чернівців)

 

 

peredplata