Сокирянську виправну колонію № 67 відвідали представники Об’єднання Церков Євангельських Християн Баптистів із США

19 квітня 2015 року вже декілька років поспіль Сокирянську виправну колонію відділу ДПтС України в Чернівецькій області (№ 67) для проведення заходів духовно-просвітницького характеру відвідали представники Об’єднання Церков Євангельських Християн Баптистів, які є громадянами США Джері Текстон та Реймонд Крос. Відвідувачі виправного закладу мали можливість ознайомитись з умовами, які створені для засуджених щодо їх доступу до глобальної мережі Інтернет, в медичній частині оглянули та ознайомились з умовами функціонування стоматологічного кабінету.

Сокирянську виправну колонію № 67 відвідали представники Об’єднання Церков Євангельських Християн Баптистів із США

Як повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області безпосередньо дійства духовно-просвітницького характеру із засудженими установи проводились в молитовному будинку. Всього в даних заходах прийняли участь близько 80 засуджених і виключно на добровільній основі.

Безпеку відвідувачів забезпечували чергова зміна молодших інспекторів відділу нагляду і безпеки, оперативна група та співробітники соціально- психологічного відділу.

Слід зазначити, що віруючі ЄХБ проповідують в установі з 1990 року. Всього за цей час понад 300 засуджених установи прийняли хрещення. В даний час община віруючих ЄХБ з числа засуджених нараховує 105 чоловік.

peredplata