БУКОВИНЦІ МОЖУТЬ ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗАННЯ ЛІЧИЛЬНИКА ЧЕРЕЗ SMS ЗА ЄДИНИМ НОМЕРОМ

ПАТ «Чернівцігаз» впроваджує новий сервіс для передачі показань лічильника. Відтепер надсилати дані можна за допомогою sms-повідомлення, що не тільки зекономить час, а й допоможе уникнути розбіжностей у нарахуваннях.

З 01 квітня 2016 року буковинці можуть передати показання лічильника за допомогою sms на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: 1600ХХХХХХ ХХХХХ, де 1600ХХХХХХ – 10 цифр розрахункового рахунку, між ними пробіл та ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр). Після відправлення показань, споживач отримає у відповідь повідомлення такого змісту «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо».

БУКОВИНЦІ МОЖУТЬ ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗАННЯ ЛІЧИЛЬНИКА ЧЕРЕЗ SMS ЗА ЄДИНИМ НОМЕРОМ

Якщо ж клієнт отримав відповідь «Неправильний формат», це означає, що дані, які було надіслано, вказані некоректно. Необхідно ще раз їх перевірити та повторити спробу, або ж скористатися іншим способом передачі показань:

• через Особистий кабінет на сайті cv.104.ua;

• зателефонувавши до Контакт-центру за номером (0372) 931-904;

• надіславши електронного листа із зазначенням адреси та номеру особового рахунку на contact@cv.104.ua;

• вказавши показання лічильника газу на 01 число місяця у платіжному документі.

«Зняття показань лічильників газу повинні проводитися споживачем щомісяця, станом на кінець місяця. Передавати дані за попередній місяць необхідно з 1 по 5 числа поточного місяця. Успішно передані показання лічильника відобразяться в особовому рахунку протягом 3-х днів. Такі заходи дозволять нашим клієнтам уникнути розбіжностей у нарахуваннях за спожитий природний газ» – зазначає заступник голови правління з постачання та обліку газу Михайло Гаврилюк.

Номер 7104 є єдиним номером для всіх споживачів природного газу та призначений тільки для прийому sms-повідомлень. Вартість відправки повідомлення згідно тарифу вашого мобільного оператора.

peredplata