У бою під Слов\’янськом вбито українських військових

Бій йде приблизно в кілометрі від блокпоста на виїзді з міста у напрямку Ізюму.

Про це повідомляє \”ВВС Україна\” з посиланням на українських силовиків.

В бою під Слов\’янськом поранено щонайменше вісім українських військових. У самому місті зараз перебуває міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і командувач Нацгвардії Степан Полторак. Аваков повідомив, що серед українських військових є загиблі, але поки невідомо скільки.

За словами кореспондента видання, бій йде приблизно в кілометрі від блокпоста на виїзді з міста у напрямку Ізюму.

Протистояння триває поблизу території закинутого підприємства. Як повідомляють українські силовики, в цьому районі планувалася інша операція, але сили сепаратистів спробували зайти з тилу і почався бій.

\”Силами АТО ми не проводимо штурму житлових кварталів і ставимо обмеження не атакувати там, де є загроза для цивільного населення\”, – заявив глава МВС.

Голова Нацгвардії Степан Полторак повідомив, що супротивник \”добре організований і підготовлений\”, а на озброєнні у них є гранатомети, міномети і кулемети.

\”Люди добре навчені, і за зовнішніми ознаками вони далеко не слов\’янської зовнішності\”. Міністр Аваков, у свою чергу, закликав називати речі своїми іменами і заявив, що серед нападників є чеченці.

Місцева телевежа вже знаходиться під контролем українських силовиків, відновлено мовлення українських телеканалів.

Нагадаємо, як повідомлялялось раніше, під Слов\’янськом знову йдуть бої з терористами. У місті реве сирена. Однак українські силовики отримали підкріплення і посилилися додаткової військовою технікою.
УНІАН

peredplata