«Литвин запізнився з розпуском парламенту на два роки», – Арсеній Яценюк

«Литвин запізнився з розпуском парламенту на два роки», - Арсеній Яценюк Верховна Рада України була фактично розпущена, коли Янукович став президентом, а Литвин став рядовим співробітником адміністрації президента, заявив лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк під час прес-конференції в Запоріжжі в суботу, 26 травня, коментуючи заяву спікера Верховної Ради Володимира Литвина щодо необхідності саморозпуску парламенту.

Арсеній Яценюк наголосив, що після обрання Януковича президентом парламенту як представницького органу, який виражає волю та інтереси українців, не існує. «Литвин запізнився на два роки», – наголосив він.

«Якщо Литвин так хоче розпуску Ради, хай розпочне з себе – напише заяву і здасть депутатський мандат», – підкреслив Арсеній Яценюк.

Лідер «Фронту Змін» підкреслив, що вибори до Верховної Ради відбудуться 2012 року. «Основне завдання парламентської кампанії 2012 року – обрати Верховну Раду України , яка представляє народ України, а не інтереси акціонерів Партії регіонів», – наголосив Арсеній Яценюк.

peredplata