Спартц “розбушувалась” і не дає спокою ні Байдену, ні Зеленському…

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-І причиною нових штормових хвиль, які здіймаються у Капітолії і котяться аж до владних пагорбів Києва залишається все ті ж Андрій Єрмак і його посіпака, антимайданівець, хабарник і злодій Олег Татаров. Спроби ОП обійтись “малою кров’ю”, відставкою ще одного знаного “діяча” Руслана Демченка, успіхом не увінчались. Натомість ще більше розлютили американську конгресвумен Вікторію Спартц. У новому листі до президента США Джо Байдена вона не лише освіжила свої вимоги щодо звільнення Андрія Єрмака і Олега Татарова, але й додала кілька нових штрихів до цієї невеселої картини.
Вікторія Спартц зазначила, що Борис Єрмак (батько Андрія Єрмака) був кадровим співробітником ФСБ і він разом з Андрієм Єрмаком тісно співробітничали з персональним другом Володимира Путіна, офіцером спецслужб Рахамімом Емануїловим.
У своєму листі до Джо Байдена конгресвумен Вікторія Спатртц не забула згадати і про нещодавній грімкоголосий скандал стосовно незаконного позбавлення українського громадянства очільника Центру оборони Дніпра і області Геннадія Корбана та деяких інших громадян України.
Лист досить розлогий, тому рекомендую його почитати особисто: ( https://spartz.house.gov/…/evo…/BidenLetter_7.26.pdf ).
Немає опису світлини.
 
 

peredplata