Арестович вскочив у халепу, вказавши російські рублі джерелом своїх прибутків

Радник Офісу президента України та відомий блогер Олексій Арестович у своїй соцмережу вирішив пошуткувати з шанувальниками, відповідаючи на запитання про джерела своїх прибутків, але щось пішло не так.

Арестович опублікував мем із котом, якому дають гроші за те, що він такий гарний. «Періодично спливає тема про джерела моїх доходів. Дивно навіть», – написав Олексій у повідомлення. Картинка дійсно дуже смішна, однак публікуючи зображення блогер не звернув увагу на важливі деталі. На картинці коту, який сидить у магазині, пропонують російські рублі, а на задньому плані фотографії видно частину напису російською мовою «Вкусно». Ймовірно на картинку, яка «гуляла» російськими мережами, наклали український текст, написаний суржиком.

Раніше «Главком» писав, що Арестович заявив, що балотуватиметься в президенти і назвав свого головного конкурента. Також Олексій Арестович дав інтерв’ю у ліжку та відверто зізнався, що він підкаблучник. Коли мова зайшла про дружину Арестовича, блогер відверто зізнався: «Вона домінує, а я підкаблучник. І це найкраща позиція, я вам кажу! Спочатку у чоловіка мама краще знає, а потім дружина. Зараз у мене – дружина, хоча мама також краще знає».

Оксана Гейдор

https://scotch.glavcom.ua/kuriyozy/arestovich-vskochiv-u-khalepu-vkazavshi-rosijski-rubli-dzherelom-svojikh-pributkiv-900166.html

peredplata