Знаменитості, які підтримали Україну

Знаменитості роблять свій внесок у підтримку України, оскільки президент Росії Володимир Путін продовжує військове вторгнення в країну. Це призвело до загибелі тисяч людей і змусило майже 6,6 мільйона українців втекти з країни до Польщі, Румунії та інших держав.

 

Звертаємо вашу увагу, що іноді треба і відволікатися від напружених новин. А безкоштовні ігри допоможуть вам у цьому.

Арнольд Шварценеггер звернувся до Твіттера до російського народу відразу після вторгнення росіян. Він благав їх побачити правду про жорстоку і неспровоковану війну Путіна. Міла Куніс та Ештон Катчер також одними з перших відгукнулися на наше горе, зібравши мільйони на підтримку біженців. Джон Ледженд привернув увагу американського народу, присвятивши свою пісню на церемонії вручення премії “Греммі” до України, як і всі ті, хто виступив на заході Global Citizen, організованому прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляйєн. Такі зірки, як:

  • Мадонна; 
  • Біллі Айліш; 
  • Біллі Джоел; 
  • Кріс Рок;
  • Селін Діон; 
  • Х’ю Джекман; 
  • Демі Ловато, та багато інших, виступили на цьому заході.

Річард Гір

Почнемо з актора Річарда Гіра, який у травні провів благодійний концерт для України в Карнегі-холі та зібрав $360 000 для гуманітарної організації Direct Relief, яка надає медичну допомогу.

“Ми визнаємо їхню боротьбу як нашу боротьбу за право на самовизначення, за свободу, за більш справедливий і безпечніший світ, заснований на мудрості та любові”, – сказав Гір на благодійному концерті.

 

Група U2

Боно та Едж із групи U2 виступили на станції київського метро 8 травня на запрошення президента України Володимира Зеленського. На відеороликах у соціальних мережах можна побачити, як учасники ірландського гурту U2 співають “With or Without You” та виконують твіст на пісню “Stand by Me” з Тарасом Тополем, фронтменом популярного українського гурту “Антитіла”.

Пізніше в цей день Боно відвідав церковну територію в Бучі – місце численних російських звірств – де в березні було виявлено масове поховання.

 

Бенедикт Камбербетч

Бенедикт Камбербетч розповів, що поселить у своїй оселі сім’ю біженців. Хоча британський актор не став ділитися подробицями про своїх майбутніх гостей, 26 квітня він розповів, що хоче зробити все можливе, щоб допомогти нужденній сім’ї.

Бенедикт Камбербетч розповів, що поселить у своїй оселі сім’ю біженців. Хоча британський актор не став ділитися подробицями про своїх майбутніх постояльців, 26 квітня він розповів, що хоче зробити все можливе, щоб допомогти нужденній сім’ї.

Камбербетч також сказав, що він пропонує фінансову допомогу українським сім’ям у Великій Британії, щоб допомогти їм “масово розмістити свої розширені сім’ї”, тому що цей процес може бути “дуже дорогим”.

 

Ед Ширан

22 квітня співак Ед Ширан представив музичне відео на свій сингл “2step” за участю Lil Baby. Кліп був знятий у Києві, Україна, до вторгнення Росії. На початку кліпу з’являється повідомлення, що кошти, отримані від переглядів на YouTube, підуть на гуманітарну допомогу українським біженцям. Також він записав іншу версію пісні з українським гуртом “Антитіла”.

“Я відчував себе таким бажаним гостем під час мого перебування там – все, від знімальної групи до багатьох людей, яких я зустрів у свої вихідні дні”, – йдеться у повідомленні Ширана. “Україна – горда і стійка країна, і я вдячний, що в мене була можливість зняти там свій кліп. Я підтримую Україну і жертвуватиму свої гонорари від переглядів відео на YouTube на гуманітарну допомогу Україні”.

Міла Куніс та Ештон Катчер

Міла Куніс та Ештон Катчер віддають борг батьківщині Куніс, зібравши понад 35 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу через свій збір коштів на GoFundMe. За словами Куніс та Катчера, пара виділила 3 ​​мільйони доларів на збір коштів, які підуть на допомогу експедитору Flexport та компанії з оренди житла Airbnb.

Пара перевищила свою первинну мету зі збору коштів у 30 мільйонів доларів завдяки пожертвуванням понад 65 000 осіб. “Ми зробимо все можливе, щоб виливання кохання, яке ви всі отримали в рамках цієї кампанії, справило максимальний вплив на тих, хто потребує” – сказав Катчер у відеоролику 17 березня.

Зусилля Куніс та Катчера зі збору коштів не залишилися непоміченими президентом України Володимиром Зеленським, який подякував знаменитостям у твіттері 20 березня.

 

peredplata