Позначення продукції повинно відповідати нормам законодавства

Чернівецьким обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України оштрафовано ПАТ «Могилів-Подільський консервний завод» на 50 тис. грн. за недобросовісну конкуренцію у вигляді поширення неправдивої інформації.

Так, підприємством на етикетках соку розміщувалась неправдива інформація, незважаючи на те, що насправді це сік з м‘якоттю – повідомляє Чернівецьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України.

Таким чином, така інформація про товар і його властивості вводила в оману споживачів та надавала виробнику неправомірні переваги, перед іншими суб‘єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на цьому ж ринку і водночас дотримуються чинного конкурентного законодавства.

Чернівецьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України звертає увагу суб‘єктів господарювання на необхідність дотримання вимог Закону України \”Про захист від недобросовісної конкуренції\” в своїй діяльності, в тому числі в частині поширення інформації про товари та послуги через рекламні засоби, тощо.

peredplata