Платники єдиного внеску обирають електронний – діалог

Платники єдиного внеску обирають електронний – діалог
Більше двох місяців Державна податкова інспекція у м. Чернівцях є адміністратором єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Впродовж цього часу чернівецькі платники подали до Міндоходів 9358 звітів по єдиному соціальному внеску, 44,0 % з яких – в електронному вигляді.
Щомісяця E-mail звітування стає популярнішим серед чернівецьких бізнесменів, адже електронна звітність – це сучасно, швидко та зручно. Так, за листопад вже відзвітувало 320 платників єдиного внеску, з них «електронкою» – 70%.
Платники, які вже добре освоїли Інтернет – звітування, залюбки самостійно надсилають податкові звіти через E-mail. Ті, хто ще не перейшов на «ти» з Інтернетом, – користуються послугами фахівців ІТ управління.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях пропонує усім бажаючим безкоштовно освоїти технологію подання звітності в електронному вигляді та нагадує, що для подання звітності в електронному вигляді платники податків можуть скористатись послугою безкоштовного отримання ключів електронного цифрового підпису. Акредитований центр сертифікації ключів надає платникам податків безоплатні послуги електронного цифрового підпису за адресою: 58013, м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 200-А, перший поверх, каб. 110, тел.: (0372) 51-43-79.
Запрошуємо усіх платників приєднатись до Інтернет-звітування, щоб оцінити усі переваги такої співпраці з податківцями.

peredplata