Сокирянську колонію відвідали американці

13 липня 2014 року Сокирянську виправну колонію відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області(№ 67) для проведення заходів духовно-просвітницького характеру відвідали представники Об’єднання Церков Євангельських Християн Баптистів, які є громадянами США Кальвін Льонг, Кетрін Льонг та Сергій Морар. Повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

Заплановані заходи духовно-просвітницького характеру із засудженими установи гості із сполучених штатів Америки проводили в молитовному будинку на території установи. Під час перебування в установі іноземці ознайомились з умовами для здійснення духовно-просвітницької роботи серед засуджених, комунально-побутовими умовами та медичним забезпеченням осіб, які знаходяться у колонії. Всього в даних заходах прийняли участь 70 засуджених і виключно на добровільній основі.

Сокирянську колонію відвідали американці

Сокирянську колонію відвідали американці

Сокирянську колонію відвідали американці

Як розповів начальник Сокирянської виправної колонії полковник внутрішньої служби Геннадій Мартинюк: «Гості із сполучених штатів Америки в установі вже не перший раз, так як співпраця з цими людьми налагоджена вже давно. Подібні заходи дають можливість засудженим розширити світогляд поспілкувавшись з людьми, які проживають на іншому континенті, що в свою чергу позитивної діє на процес ресоціалізації осіб, які утримуються під вартою».

peredplata