До Дня міста чернівчани сплатили понад 700 млн. податків

Цього року платники податків м. Чернівців сплатили до зведеного бюджету 701,0 млн. грн. До державної скарбниці чернівчани перерахували 292,4 млн. грн., а до місцевого бюджету надходження склали – 408,6 млн. грн. Протягом дев’яти місяців цього року відшкодовано з бюджету понад 27,8 млн. грн. податку на додану вартість.
Головними складовими податкових надходжень до бюджету є надходження податку на додану вартість – 193,0 млн. грн.; податок на доходи фізичних осіб – 274,7 млн. грн. та податок на прибуток – 73,0 млн. грн.
Стабільні позитивні тенденції спостерігаються в надходженнях єдиного податку. Так, за підсумками дев’яти місяців платники єдиного податку – юридичні та фізичні особи сплатили до бюджету 48,3 млн. грн., що на 14,8 млн. грн. більше, ніж у минулому році.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях щиро вітає усіх мешканців столиці Буковини з Днем народження нашого прекрасного міста та бажає, щоб кожен платник податків відчував свою причетність до економічного процвітання Чернівців!
Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata