З професійним святом шановні юристи!

День юриста — це свято тих, хто вносить свій безпосередній і посильний внесок в правову розбудову нашої незалежної держави, людей юридичної науки і практики, яким належить видатне місце в формуванні правової свідомості співвітчизників.
Виконуючи свої службові обов\’язки і відгукуючись на поклик серця, юристи самовіддано стоять на захисті прав, свобод громадян і юридичних осіб, гарантованих Основним Законом України.
За це в наш складний час на адресу правників лунають заслужені слова подяки, їм вдячні ті, хто відчув на собі людяність, чесність, порядність служителів Феміди.
Велика честь і величезна відповідальність – бути юристом. Адже забезпечення прав та свобод кожного громадянина, розбудова демократичного правового суспільства, беззаперечно, залежать саме від юристів – працівників управлінь юстиції, державної виконавчої та реєстраційної служб, суддів, адвокатів, нотаріусів, юрисконсультів, працівників правоохоронних органів, вчених-правників тощо.
Латинське «юрис» – означає не тільки «право», але й «справедливість». Для юристів – це символ верховенства права.
В день професійного свята, яке об’єднує усіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави – держави для людей сердечно вітаю юристів міста Чернівців і зичу їм здоров\’я, радості, добра, Світлого майбуття.
Хай чисте сумління і власна гідність супроводжують Вас на професійному шляху а тепло, щирість, віра і любов — у родинному житті.
Начальник Чернівецького міського управління юстиції Світлана АФОНІНА

peredplata