Природоохоронну акцію у Чернівцях провели лісівники спільно з громадськими активістами та вихованцями освітніх закладів

Сьогодні, 13 листопада, у Чернівцях відбулася екологічна акція у рамках програми екосоцпроекту «Озеленення планети та чисте довкілля». Її метою була підтримка Міжнародного турніру з настільного тенісу серед людей з обмеженими можливостями, який присвячено Міжнародному дню інвалідів та Герою України В.Чорноволу.
Участь в екозаході взяли вихованці дошкільного навчального закладу №41, загальноосвітнього навчального закладу №24, багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей, лісівники та громадські активісти. Вони висадили на територіях біля освітніх установ саджанці сосни, берези та дуба червоного.
Захід організовували Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства, громадська організація «Благодійний фонд «Гідне життя», Міжнародний благодійний фонд інвалідів та потерпілих від Чорнобильської катастрофи, Заслужений артист України Василь Данилюк.
– Ми вважаємо, що подібні природоохоронні акції треба проводити, – каже головний спеціаліст відділу лісового господарства та мисливства Чернівецького ОУЛМГ Тарас Собко. – Коли дитина сама посадить деревце, прикладе до цього зусиль, то потім навряд у неї підніметься рука нашкодити природі.
Природоохоронну акцію у Чернівцях провели лісівники спільно з громадськими активістами та вихованцями освітніх закладів
Прес-служба Чернівецького обласного управління
лісового та мисливського господарства

peredplata