На Буковині брат убив брата

На Буковині брат убив братаПрокуратура Чернівецької області направила до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно жителя с. Круп’янське Герцаївського району Чернівецької області, якого підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Так, 24 червня 2015 року у одному з господарств с. Круп’янське Герцаївського району Чернівецької області виник конфлікт між 60 – річним господарем будинку та його 47 – річним братом. На ґрунті неприязних відносин старший брат схопив зі столу кухонний ніж, наніс удар в область серця молодшого, внаслідок чого той помер на місці події.

У ході досудового розслідування було проведено стаціонарну судову психолого-психіатричну експертизу у Хмельницькій обласній державні клінічній психіатричній лікарні згідно з висновком якої встановлено, що підозрюваний в моменту вчинення інкримінованого йому злочину не усвідомлював значення свої дій, тобто перебував у стані неосудності.

Також, встановлено, що до скоєння злочину чоловік перебував на обліку в Чернівецькій обласній психіатричній лікарні.
Враховуючи висновки психолого-психіатричної експертизи прокуратура клопоче перед судом госпіталізувати останнього до психіатричного закладу і утримувати його під суворим наглядом.

peredplata