Іван Дерда – почесний декларант

На фасаді Міністерства внутрішніх доходів США є напис: «Податки – це ціна цивілізованого суспільства». Повністю погоджуючись із цим лозунгом та демонструючи власну державницьку позицію щороку Чернівецьку ОДПІ відвідує Іван Дерда, співак, соліст Чернівецької філармонії, заслужений артист України.
Традиційно Іван Михайлович подає декларацію про майновий стан і доходи, а також заряджає своїм позитивом усіх співробітників податкового відомства.
«Підтвердити свій європейський вибір необхідно відповідальним ставленням у сплаті податків. Ми не маємо права допустити, щоб події в Україні та загрози її незалежності спровокували кризу неплатежів. Доля нашої держави, незалежність країни сьогодні залежить від соціальної відповідальності та податкової культури кожного із нас. Я виконую свій обов’язок перед державою та суспільством, адже розумію, що таким чином роблю свій внесок в економічний добробут України», – зазначив відомий буковинський баритон.
Поспілкувавшись із фахівцями інспекції, заслужений артист України подякував за плідну співпрацю, вичерпні відповіді та залишив позитивний відгук у книзі скарг і пропозицій.
Колектив Чернівецької ОДПІ завжди радо вітає улюбленого співака та щиро бажає йому мільйонних гонорарів, які він задекларує у наступному році.
Відділ організації роботи Чернівецької ОДПІ

peredplata