На Буковині планують розпочати будівництво 9 соціальних об’єктів

Цього року в області плануємо розпочати будівництво 9 соціально-значущих для регіону об’єктів. На ці цілі передбачається залучити понад 90 млн. гривень.

Як повідомляє прес-служба ОДА, з 9 об’єктів у галузі освіти заплановано: прибудову учбового блоку на 9 класів до школи села Магала Новоселицького району на 450 учнівських місць, будівництво другої черги гімназії у смт Красноїльськ Сторожинецького району на 168 учнівських місць, будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у селі Усть-Путила Путильського району на 240 учнівських місць, реконструкцію з переобладнанням під дошкільний навчальний заклад будівлі солдатської їдальні у м. Сторожинець на 100 учнівських місць, будівництво (добудову) навчально-виховного комплекс у селі Тернавка Герцаївського району на 400 учнівських місць, реконструкцію загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня у селі Куликівка Герцаївського району на 198 учнівських місць.

Крім того, упродовж цього року ми плануємо вести роботи щодо реконструкції терапевтичного відділення комунального закладу «Путильська центральна районна лікарня» у смт Путила, добудову корпусу обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей по бульвару Героїв Сталінграду у м. Чернівці на 30 ліжок/90 відвідувань у зміну. У планах – і будівництво сільського будинку культури у селі Сергії Путильського району на 200 місць.

peredplata