Певний час не міг за це говорити, але зараз скажу.

Певний час не міг за це говорити, але зараз скажу.
Як вже відомо, екс-генерал СБУ #Наумов (той самий близький друг і гаманець Баканова) задовго до вторгнення продавав росіянам таємну інформацію. 23 лютого він виїхав за межі України і вже незабаром було відкрито кримінальне провадження (за ст. 111 «Державна зрада») і проведені певні слідчі дії (в тому числі обшуки).
Я вирішив допомогти нашим правоохоронцям заарештувати зрадника🕵🏻‍♂️ Певним чином мені вдалося з’ясувати його місцезнаходження – на той час він перебував у Німеччині, разом з ним також знаходився і його друг-контрабандист Александр #Акст, про ТОП-корупційні схеми якого неодноразово писав Юрій Бутусов.
2 квітня я звернувся в Офіс Генерального прокурора і запропонував надати їм локації проживання і діючі номери телефонів Наумова та Акста. Минув день – відповіді не було. Минув тиждень – тиша. Зрештою пані Ірина Венедіктова дала зрозуміти, що арешт Наумова її не цікавить:)
Згодом я дізнався, що підозру Наумову досі (!) так ніхто і не підписав і в міжнародному розшуку зрадник також не перебуває! Висновки робіть самі.

Євген Шевченко

peredplata