У Чернівцях чоловік вкрав з магазину ножі і втік: грабіжника затримали та повідомили про підозру

У Чернівцях слідчі поліції повідомили про підозру грабіжнику.

Зловмисник відкрито заволодів товаром одного із магазинів обласного центру Буковини. Слідчі Чернівецького районного управління поліції задокументували протиправні дії чоловіка та вже повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. 

13 лютого цього року на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 25-річної жительки Чернівецького району про те, що невідома особа, перебуваючи у одному із магазинів Чернівців, відкрито заволоділа двома ножами та побігла у невідомому напрямку.

На місце події негайно було скеровано найближчі наряди Управління поліції охорони та патрульної поліції. Задокументували протиправні дії чоловіка співробітники слідчо-оперативної групи Чернівецького районного управління поліції.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що майном відкрито заволодів 25-річний уродженець Чернігівської області.

Правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази поліцейські вилучили та направили для проведення необхідних експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Чернівецька спеціалізована прокуратура у сфері оброни Західного регіону.

Досудове розслідування триває.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata