Буковинці! Всі – на Київ!

Це гасло стає все актуальнішим. У ці буремні дні в столиці України вирішується доля Держави.

Буковинці! Всі – на Київ!

На місцях прогресивна молодь, студенти вже організували стайки. На Майдан у Чернівцях вийшли студенти ЧНУ, фінансово-економічного університету, КНТУ, міських коледжів і навіть старшо-класники міських шкіл.
Більше 5 тисяч студентів вимагають відставки уряду і Януковича. Знову, як у часи Помаранчевої революції, з’явилося гасло: «Зека – на нари! Тоді підемо на пари!»

Молодь і прогресивні буковинці добре усвідомлюють, що треба їхати до Києва, аби допомогти там нашим браттям і сестрам дотиснути ненависну оскаженілу владу. Формуються екіпажі автівок, автобусів та мікроавтобусів.

На Майдані біля намету студенти записують і формують в екіпажі тих, хто виявляє бажання їхати до столиці. Громадські організації, старші товариші з УДАРу, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та інших структур допомагають молодим патріотам. Вони взяли на себе організаційні клопоти, окреме фінансування та забезпечення транспортом.

Ті, хто хоче поїхати на Київський Майдан, звертайтеся до координатора Сергія Лазарєва за телефоном 050 938 04 04. Або шукайте його на чернівецькому Майдані.

Не чекаймо, що хтось за нас це зробить. Всі — на Київ!
Перемога або смерть!

peredplata