Після важких виборів Довгий обідає в секретному ресторані та порушує ПДД в центрі Києва

Після важких виборів Довгий обідає в секретному ресторані та порушує ПДД в центрі КиєваВ найдорожчому магазині столиці також помітили подружжя Коновалюків та Артема Щербаня.

Журналісти ТСН зняли у найдорожчому магазині столиці в центрі Києва колишнього секретаря Київради Олеся Довгого, екс-нардепа Валерія Коновалюка з дружиною та екс-депутата Артема Щербаня.

Ресторан без вивіски знаходиться в лаундж-зоні на четвертому поверсі цього найдорожчого магазину Києва на Грушевського.

Вартість речей в бутіку сягає 50-100 тисяч гривень за пальто, джинси коштують в середньому 8 тисяч, а сукні – від 6 до 70 тисяч гривень. Можна придбати у магазині і м\’які іграшки з натурального хутра – найскромніше плюшеве кошеня коштує 6,6 тисяч гривень, а найдорожчий песик виготовлений з хутра французьких кролів стане у понад 32 тисячі гривень.

Ціни в меню закладу відповідають цінникам на одязі: тарілка \”олів\’є\” коштує більше 500 гривень, котлета з картопляним пюре – 245 гривен, лобстер – більше тисячі гривень. У закладі не для пересічних громадян розкоші навіть у вбиральні – відвідувачам створюють приємну атмосферу запаленими свічками у кабінках, які в магазині продають дорожче тисячі гривень, а також чорним туалетним папером, який більш гармонічно вписується у інтер\’єр, ніж звичайний білий. Магазин та ресторан належить кумі екс-президента Віктора Ющенка Оксані Хант-Мороз.

Після трапези Довгий сів у своє авто і сміливо пересік подвійну осьову, розгортаючись на вулиці. Не відставало і подружжя Коновалюків, яке вийшло з магазину з обновками, на своєму джипі вони так само порушили ПДД.

Нагадаємо, за результатами підрахунку бюлетенів на Кировоградщині Олесь Довгий має стати депутатом Верховної Ради.

Джерело

Від редакції: У нас на Буковині люди збирають останні гривні аби одягнути і нагодувати українську армію, котра жертвами своїх воїнів зберігає спокій і багате життя таких довгих і щербанів. Волонтери ризикуючи життям возять продукти і одяг на схід. А ці негідники розкошують!!! У зону АТО їх негайно!!!

peredplata