Москаля прогнали з Буковинського парламенту. ОНОВЛЕНО. ВІДЕО

Москаля прогнали з Буковинського парламенту. ОНОВЛЕНО. ВІДЕОНапередодні Різдва Христового, у часи Шабату і Хануки буковинські депутати нарешті зібралися до купи. Вони хотіли провести сесію обласної ради .. Від 18 серпня їх не збирали. Бо владі, яку захопили вторинні регіонали (первинні регіонали знаходяться в опозиції і до вторинних , і до опозиції), не вигідно родитися з депутатами з будь-яких питань. Тим паче, що треба ще й вибрати голову облради. Нагадаємо, що голова Ватаманюк помер майже рік тому. То регіонали не можуть домовитись між собою і висунути єдиного кандидата. Первинні регіонали ті, хто за всіх часів був у партії регіонів, нарешті оговталися від поразки, коли вторинні (ті, хто був есдеком, рухівцем та іншим –цем, а став регіоналом) регіонали захопили всю владу в області. Справжні партійці почали вимагати й собі посад. Але Папієв, Галиць, Бурлака, Мальона (це вторинні регіонали) вчепилися за владу, як вош за кожух. Через їхні чвари область досі безголова.
На цю сесію , нібито, планували вибирати голову. Але поставили це питання 59.

Аби всі розійшлися і не було б кворуму. Адже для депутатів румуномовних районів у суботу Святий вечір. Щоб вибори відбулися опозиція вимагала поставити вибори голови обласної ради першими у порядок денний. Партія регіонів чомусь була проти. Тоді на трибуну вийшов народний депутат України Геннадій Москаль. Тільки він почав промову, як до нього підбіг вторинний регіонал, голова фракції партії регіонів, перший заступник голови ОДА Георгій Галиць. Він хапав депутата за поли піджака і відтягував його від мікрофона, а первинний регіонал, голова Кіцманської РДА Олег Унгурян голосно обурювався. У залі з
чинився галас, свист, крик, хаос. У такій обстановці ані нардеп, ані опозиція працювати не могли. І депутати з фрації «Фронт змін», ВО»Свобода» і ВО»Батьківщина» покинули зал.
Первинні і вторинні регіонали депутати засідають без опозиції.

[center][/center]

peredplata