В Коровія відбулась сутичка між менеджером та міліціонером

Прокуратура Глибоцького району порушила кримінальну справу відносно старшого менеджера магазину «Спецторг», що в с.Коровія, за ознаками складу злочинів, передбачених ч.2 ст.342 (опір працівникові правоохоронного органу) і ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Встановлено, що 05 травня 2012 року пізно ввечері на головний пульт централізованого спостережного центру технічної охорони ВДСО при УМВС України в Чернівецькій області надійшов сигнал «тривога» – сигналізація спрацювала у магазині «Спецторг». Через кілька хвилин на місце події прибув міліцейський наряд у складі двох працівників. Обстеживши об’єкт, правоохоронці передали на головний ПЦС, що магазин потребує перезакриття.

Ця інформація була передана відповідальній особі – старшому менеджеру, який через деякий час прибув до магазину. Чоловік поводився неадекватно та агресивно, висловлювався нецензурною лайкою на адресу працівників міліції, погрожував фізичною розправою. Більше того, на зауваження щодо припинення своїх дій не реагував і ударив головою в обличчя сержанта, спричинивши йому, згідно з актом судово-медичного обстеження, легкі тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

В ході бійки пошкодив також форменний одяг іншому працівнику міліції. Тому, з метою затримання старшого менеджера, відносно нього правоохоронцями були застосовані спеціальні засоби, а саме препарат сльозоточивої дії та кайданки.

Досудове слідство проводить прокуратура Глибоцького району, повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata