У Чернівцях іноземець намагався продати чуже авто

Громадянин сусідньої держави намагався продати чужий автомобіль, видаючи його за власний. Правоохоронці розшукали легковик та правопорушника. За вказані дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про незаконне заволодіння транспортним засобом «ВАЗ 2101» повідомив 27-річний чернівчанин. Заявник розповів, що невідома особа викрала його авто, яке він припаркував біля будинку.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області спільно зі слідчо-оперативною групою Шевченківського відділення поліції опитали можливих свідків і очевидців злочину, а також опрацювали інформацію з камер відонагляду. На підставі отриманої інформації поліцейські встановили особу зловмисника – 34-річного уродженця сусідньої держави, який тимчасово проживає в Чернівцях.

Правопорушник зізнався, що проник до автомобіля, скористався документами потерпілого, які він залишив у салоні легковика, і таким чином продав його іншому жителю Чернівців.

Автомобіль поліцейські вилучили.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata