Дорогий Геннадій Федоряк з Буковини: \”Мажоритари\” в гостях у народного депутата від Партії регіонів

Дорогий Геннадій Федоряк з Буковини: "Мажоритари" в гостях у народного депутата від Партії регіонів\”Мажоритари\” в гостях у народного депутата від Партії регіонів Геннадія Федоряка.

За кандидата у народні депутати по виборчому округу №203 Геннадія Федоряка у тамтешні села приїздив агітувати сам голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв. Питання ставив руба: \”Проголосуєте за представника Партії регіонів – будете мати газ, не проголосуєте – газу не матимете\”.

Геннадій Федоряк на виборах переміг і тепер \”Мажоритари\” поїхали на його рідний округ подивитися, чи виконуються передбиборні обіцянки.

Пересічні селяни навіть прізвища такого – Федоряк – не знають. А де розташована громадська приймальна цього нардепа – й поготів. Одна пані, щоправда, згадала добродія Федоряка: каже, що приїжджав до них у село, але це було ще до виборів. В одній із сільрад округу теж про Федоряка дещо знають – мовляв, допоміг фінансово, коли наприкінці літа освітлювали село.

Про обіцянку провести в села газ пом\’ятають усі, однак ніхто з селян того газу досі не має. Як немає жодних ознак того, щоби він найближчим часом з\’явився.

Щоби все ж знайти приймальню народного депутата, знімальна група змушена була зателефонувати його помічникові, а той люб’язно запросив кореспондета ТВі у Чернівці. Мовляв, приїздіть, бо і сам Геннадій Федоряк тут, тож особисто відповість на всі питання.

Від народного депутата вдалося довідатися, що на жодну зустріч із населенням округу він за чотири місяці депутатства так і не спромігся. Громадської приймальні немає, але планується – і не одна, а цілих три. Щоправда, коли саме їх вдасться зорганізувати, точно ще не відомо. \”Проблема з приміщеннями, – каже Федоряк. – Треба такі, де людям було б комфортно працювати\”.

peredplata