В обласній «Просвіті» імені Тараса Шевченка патріотична спільнота Буковини розповіла про загрози і виклики від РПZвУ (ВІДЕО)

В приміщенні обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса Шевченка м. Чернівці патріотична спільнота Буковини провела брифінг щодо щодо загроз та викликів сьогодення передовсім з боку РПZвУ.

 
На заході анонсовано участь керівництва та членів патріотичних організацій і громадських формувань Чернівецької області.
 
 
Нагадаємо, двоє уродженців з Буковини потрапили до списку священників російської церкви, які отримали чіткі вказівки агітувати батьків та родичів молодих росіян укладати контракт про військову службу.

 
Про це свідчить список, оприлюднений Головним управлінням розвідки міністерства оборони України.
 
Зокрема до списку Головного управління розвідки внесено єпископа Георгієвського і Прасковейського, який народився у селі Васловівці Заставнівського району Чернівецької області. Його прізвище та ім’я Губка Василь Іванович.
 
Є у списку єпископ Находкинський і Преображенський, який є уродженцем Чернівців. Його прізвище та ім’я Дутка Микола Іванович.
http://buknews.com.ua/page/v-oblasnii-prosviti-imeni-tarasa-shevchenka-patriotychna-spilnota-bukovyny-rozpovila-pro-zahrozy-i-vyklyky-vid-rpzvu.html

peredplata