На Буковині депутатів-ренегатів позбавлять мандатів та виженуть з партії

Жара почалася у партії Слуга Народу Чернівецької обласної організації.
Тільки партійні ренегати Гуйтор, Другановський, Просяний, Грицку- Андрієш та інші розпочали кампанію з усунення голови фракції обласної ради Жаровського з посади, як Жаровський зробив “обратку” .
Він викликає завтра їх на килим і буде ставити питання про мандати цих депутатів, які вже, правду сказати, 2 роки як не в партії Слуга Народу або є тільки номінальними, мандатними членами. Насправді вони вже у зовсім інших структурах і зовсім з іншими політиками співпрацюють. 
До речі, помічені вони у співпраці з регіоналом Папієвим і аграрним сокирянським Козаком. 

Отож, на завтра збори і там буде ставитися питання про виключення з партії та з депутатства цих людей. 

Тільки це стало публічним, як я писав вчора, сьогодні почалося. відразу у засобах масової інформації виступили майбутні вигнанці.

Перший заступник голови облради Гуйтор сказав, що йде повномасштабна війна і не можна в цей час такі збори проводити. Хоча він каже, що піде на збори і подивиться, хто там і що хоче робити.

Керівник фракції СН у міській раді Другановський каже, що буде звертатися до найвищого керівництва України і партії аби не віддати мандат.

Партійні відступники-ренегати вважають, що якісь люди хочуть дестабілізувати політичну ситуацію в регіоні саме тоді, коли прийшов новий голова обласної військової адміністрації і хочуть реваншу
але мандати їм не віддадуть. 

Отакої …

Хто переможе, Час покаже завтра… 

peredplata