Чернівецькі книгарні після 18 жовтня залишаться без приміщень?

Чернівецькі книгарні після 18 жовтня залишаться без приміщень?Сьогодні на відкритті виставки \”Люди і книги\” працівниця книгарні \”Букініст\” повідомила, що у зв\”язку з заборогованістю по сплаті орендної плати Чернівецькій міській раді, а також з тим, що комісія міської ради не підтримала пропозицію щодо реструктуризації боргу в 5 тисяч гривень, договір оренди на приміщення \”Букініста\” продовжений бути не може. Вона стверджує, що вина в цьому нинішнього в.о. директора магазину Віктора Довганича, який стверджував, що ніяких проблем немає.

А договір закінчується 17 жовтня. Тобто, з 18 жовтня книгарню можуть просто виселити. Це підтвердив і новопризначений в.о. директора книгарні \”Букініст\” Віктор Довганич. Вини в тому, що він не повідомив про цю ситуацію працівника та Марину Лібанову, він не визнає. Хоча наголошує на небезпеці тієї ситуації, яка склалась.

Він переконує, що то через те, що не утворено нового підприємства, а книгарні в процесі ліквідації. Тому у книгарень гроші є, але вони не можуть сплатити за оренду. Бо не завершено процесу реорганізації.

Ба більше, стверджує, що то все винна опозиції (хоча більшість скрізь у партії регіонів і тушок як у міській (яка не хотіла реструктуризації боргу), так і обласній раді (через дії якої борг утворився).

peredplata