“Пройшов пекло на війні, щоб вдома напали з сокирою”: побратим емоційно висловився про побиття працівника ТЦК на Буковині

Військовий та побратим чоловіка, на якого напав чоловік зі сокирою, а перед цим збив машиною, Ігор Гоцан емоційно висловився про цей інцидент.

Відео військовий виклав на своїй фейсбук-сторінці.

“На відео мій побратим, головний сержант 2 взводу 2 роти 108 окремого гірсько-штурмового батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади. Від початку повномасштабного вторгнення у нашій роті було близько 140 людей, зараз залишилося десь 12. Багато дотепер лікуються, багато вже “на щиті”, багато обмежено придатних і працюють у тилових підрозділах або ТЦК. І я от думаю, чи варто людині було пройти пекло, втратити здоров’я, лишитися живому, щоб на нього вдома хтось нападав зі сокирою і обзивав “під***сом”. Ви не мужики!”, – емоційно сказав військовий Ігор Гоцан.

Нагадаємо, двоє жителів Вижницького району приїхали до контрольно-пропускного пункту, спровокували конфлікт, завдали тілесних ушкоджень працівнику територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також пошкодили транспортний засіб. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

У зловмисника, який на автомобілі “Нива” збив співробітника ТЦК у селі Плоска, на фронті зник безвісти син, а також воює батько.

peredplata