Міська рада та університет спільно впорядкують сквер поблизу Резиденції

Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин завітав 12 квітня до Чернівецького національного університету, де обговорив із ректором вузу, професором Степаном Мельничуком нагальні проблеми з підготовки пам’ятки ЮНЕСКО до прийому туристів.

В рамках програми соціального партнерства, яка передбачає співпрацю, поєднання зусиль Чернівецької міської ради та всіх небайдужих установ, організацій та громадян нашого міста, було досягнуто домовленості про спільне впорядкування скверу на розі вулиць Коцюбинського та Університетської. Силами ЧНУ будуть впорядковані клумби, висаджені квіти та дерева із фондів Ботанічного саду ЧНУ, а Чернівецька міська рада забезпечить впорядкування доріжок, ремонт та заміну лавиць.

Спільне впорядкування цього історичного скверу продемонструє не лише спільне відчуття відповідальності за рідне місто, а й покращить сприйняття перлини світової архітектури – Резиденції буковинських митрополитів, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata