В Глибоцькому районі на пожежі загинула людина

В Глибоцькому районі на пожежі загинула людинаЗа інформацією прес-служби УДСНС України у Чернівецькій області у селі Біла Криниця Глибоцького району під час пожежі в житловому будинку загинула людина. Загорання сталося вночі 3 квітня в одній з кімнат будинку.

Повідомлення про пожежу до Служби порятунку 101 надійшло о 05:09 ранку від мешканців сусідніх будинків, які помітили пожежу вже тоді, коли вогонь охопив всю покрівлю будинку. За місцем виклику було направлено вогнеборців смт Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Старий Вовчинець та Черепківка. Вогнеборці, які через сильне задимлення працювали в апаратах захисту органів дихання, увійшли всередину будинку і виявили тіло домовласника, чоловіка 1983 року народження, вже без ознак життя.

Рятувальники ліквідували пожежу, запобігши перекиданню вогню на розташовану поруч господарську будівлю. Загальна площа пожежі склала 80 кв.м.. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем під час куріння в ліжку самим загиблим. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу в смт Глибока.

Всього з початку року на території краю сталося 248 пожеж, на яких загинуло 10 людей. Ще 1 дитина була травмована. Рятувальники звертаються до мешканців Чернівецької області: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережіть власне життя та здоров’я!

peredplata