Стращна трагедія на Буковині: на пожежі загинули молода матір та немовля

Стращна трагедія на Буковині: на пожежі загинули молода матір та немовля

8 лютого о 01:37 год. на лінію Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Михайлівка Кельменецького району. За викликом негайно направили черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 10 з смт Кельменців. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Як з’ясувалося, пожежа виникла вночі. Її помітив власник. Чоловік прокинувся від відчуття опіків та зрозумів, що перебуває у кімнаті, охопленій вогнем. Він одразу кинувся на пошуки дружини та 3-місячної доньки, котрі також перебували у будинку, однак, через сильне задимлення та полум’я не зміг віднайти родичів. Після цього власник вибіг на вулицю й повідомив про пожежу сусідів, котрі викликали рятувальників.

Через запізніле повідомлення про пожежу, на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події вогнем був охоплений увесь будинок. Рятувальники, перш за все, увійшли всередину будинку, адже, за повідомленням очевидців, там перебували люди, та виявили тіла 21-річної жінки та 3-місячної дитини. На жаль, врятувати матір і дитину вже не було змоги, вони були без ознак життя.

30-річного чоловіка із опіками обличчя, кистей і передпліччя було госпіталізовано до хірургічного відділення Кельменецької центральної районної лікарні.
За попередньою інформацією, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

peredplata