Два українські арбітри працюватимуть на матчах Євро-2024

Євро-2024, де зіграє національна команда України під керівництвом Сергія Реброва, розпочнеться за кілька місяців. На сайті УЄФА з’явився повний список суддів, які працюватимуть на континентальній першості. У переліку є і два українці.

Чемпіонат Європи 2024 року пройде на стадіонах Німеччини з 14 червня по 14 липня. Збірній України в групі Е на турнірі протистоятимуть національні команди Румунії, Бельгії та Словаччини. С  бонусами «Мостбет» на перший депозит любителі футболу зможуть зробити вигідні ставки на матчі нашої команди.

Головними суддями турніру будуть 18 арбітрів. Їм доведеться працювати з повними командами помічників і рефері VAR. Також у рамках угоди УЄФА і КОНМЕБОЛ обслуговувати першість буде один суддя з Аргентини зі своєю командою.

У списку арбітрів престижних змагань знайшлося місце українцям Миколі Балакіну та Олександру Беркуту. Вони виконуватимуть функції четвертних або резервних суддів на поєдинках Євро-2024.

Учасниками групової стадії турніру стануть команди з 24 країн Старого Світу. Чинним чемпіоном Європи є національна збірна Італії, яка цього року також пробилася на першість і захищатиме титул.

 

peredplata

Залишити відповідь