На Буковині відбуваються кадрові зміни

На Буковині відбуваються кадрові зміниУ виконавчих органах міської ради, комунальних підприємствах, установах та організаціях триває кадрове оновлення. Зокрема, з посади першого заступника директора департаменту економіки міської ради увільнено Світлану Хімійчук, за угодою сторін з 24 листопада ц.р. буде увільнено заступника директора департаменту, начальника управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування та земельних відносин міської ради, головного архітектора міста Сергія Гомоновича, заступника директора департаменту, начальника управління земельних ресурсів Департаменту містобудування та земельних відносин міської ради Віталія Чинчика.

З 1 грудня ц.р. у зв’язку з виходом на пенсію буде увільнено начальника управління фізичної культури та спорту міської ради Святослава Дяконюка.
За угодою сторін увільнено керівника групи з транспортно-господарського обслуговування міськрайрад Миколу Лисого, начальника КЖРЕПу № 9 Дмитра Паладяна. Керівником групи з транспортно-господарського обслуговування міськрайрад призначено Володимира Шведюка, який має вищу військову інженерну освіту, з квітня 2009 до травня 2014 року працював керівником управління транспортного, фінансового та матеріального забезпечення представництва Президента в АР Крим, начальником КЖРЕПу № 9- Анатолія Іричука, який до цього займався підприємницькою діяльністю.
З 6 листопада у Чернівецькій міській раді розпочнеться чергова атестація керівників комунальних підприємств, установ та організацій, яка проводиться раз у три роки. Атестації підлягають 32 керівника.

Ірина Вишневська

peredplata