З початку 2015 року митники Буковини здійснили 55 особистих прийомів громадян

Особистий прийом 55 громадян здійснили посадові особи Чернівецької митниці ДФС з початку 2015 року. Заявникам надано ґрунтовні роз’яснення з питань митної політики, соціального захисту та оплати праці. Прикметно, що минулого року громадяни зверталися за консультаціями до керівників митного відомства регіону частіше. Так, за 11 місяців 2014 року буковинські митники провели 71 особистий прийом громадян.

Окрім того впродовж згаданого періоду до Чернівецької митниці ДФС надійшло 25 письмових звернень громадян, що на 18 менше, аніж минулоріч. Найбільше заявників цікавили питання митного законодавства, а також законодавства про заробітну плату.

Також упродовж січня-листопада 2015 року на розгляд до Чернівецької митниці ДФС надійшло 18 запитів на публічну інформацію щодо надання статистичних даних, копій документів, зокрема, декларацій про доходи, а також щодо надання інформації про основні показники діяльності митниці, спроби незаконного вивезення деревини, запобігання переміщенню товарів з порушенням прав інтелектуальної власності, порядок тимчасового ввезення транспортного засобу на митну територію України та перетину кордону на авто. Про це інформує Чернівецька митниця ДФС.

peredplata