Суд розгляне апеляційну скаргу Надії Савченко

Воронезький обласний суд сьогодні має розглянути апеляційну скаргу захисту щодо продовження терміну утримання під вартою української льотчиці Надії Савченко. Про це йдеться у повідомленні Воронезького обласного суду, датованому 10 вересня, передає УНН.

\”15 вересня 2014 в 11.00 годині в залі № 418 Воронезького обласного суду відбудеться слухання матеріалу про продовження терміну утримання під вартою Савченко Н.В. по апеляційним скаргам захисника Новікова І.С. і обвинуваченої Савченко Н.В. на постанову Радянського районного суду м.Воронежа від 27 серпня 2014\”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, голова СБУ Валентин Наливайченко, 10 вересня, заявив, що українська льотчиця Надія Савченко знаходиться в списках щодо обміну заручниками.

Раніше Уповноважений Президента України з питань врегулювання ситуації на Сході Ірина Геращенко, повідомила, що українську льотчицю Надію Савченко та режисера Олега Сенцова мають бути звільненими в рамках обміну заручниками.

Зазначимо, що російські слідчі звинувачують Надію Савченко, яка за версією слідства перейшла кордон як біженка, в причетності до вбивства російських журналістів на Донбасі.

Захист Н.Савченко стверджує, що проросійські бойовики викрали її до того, як загинули журналісти, і незаконно вивезли до РФ.

peredplata