Радниця голови Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка робить помилку за помилкою: кому це вигідно?

Радниця голови Чернівецької обласної військової адміністрації Руслана Запаранюка Тетяна Лупова робить помилку за помилкою.

Якось дивно вона вирішила, що в області є тільки 2 засоби масової інформації і більше немає. Тому, напевне, порадила голові дати їм інтерв’ю.

Для чого вона це зробила?

Вона могла зробити несвідомо помилку.  Але, коли вона зробила несвідомо, то привселюдно зізналася у тупості.
Якщо вона зробила свідомо помилку – це значить, що вона провокаторка. І спеціально починає свою діяльність з провокації.

Сьогодні провокує журналістів, завтра провокуватиме політиків, післязавтра науковців, волонтерів… І дійде до воїнів ЗСУ. Тоді все закінчиться великим конфліктом.

Кому це потрібно?..

Цю жінку-провокаторку добре знають у столиці, де вона ходила між партіями НФ і ”Заступом” між міністерствами, де затримувалася ненадовго. Ще й характер у цієї особи неврівноважений, ще й грубить людям, навіть вживає сороміцькі російські слова у дискусіях.

Толерантна Буковина такого ставлення вульгарщини не буде терпіти. І все може закінчитися так, як закінчилося з іншим. Щоправда з нарцисами. А тут з недійсними провокаторами.

На жаль, перша помилка потягнула за собою другу: Запаранюк відразу сказав, що всі питання, які виникали у буковинців, вони можуть отримати відповідь з інтерв’ю, яке він дав.

А він впевнений, що саме читачів газети ЧАС і ”Володаря Часу” цікавлять питання чужих ЗМІ?

Ми бачимо початок провокації на Буковині. І це може стати джерелом неспокою.

Кому воно потрібно і для чого?

Тож тримайте Лупову на короткому повідку, чи краще на міцному воловоді. Аби не наробила біди на Буковині.

А що буде далі? ЧАС покаже…

На фото з офіційної сторінки Чернівецької ОВА у ФБ: Тетяна Лупова по праву руку від Руслана Запаранюка. 

peredplata